пин ап Pin-Up

Zaměstnání Kariéra

Nabídka zaměstnání i na zkrácený pracovní úvazek:

Konstruktér

Náplň práce: konstruování a příprava podkladů pro výrobu sanitních vozidel, spolupráce na jejich vývoji (zástavby interiérů sanitních vozů, vnější zástavné prvky, karosářské úpravy, spoilery, výstražná zařízení, atd)

Požadavky: Min. vzdělání SŠ (vhodné i pro absolventy), znalost MS office, konstruování v Inventoru nebo podobném konstrukčním programu (alespoň základní úroveň). Angličtina na komunikační úrovni výhodou.

Základní mzda – po zapracování podle splnění požadavků na pozici, prémie za splněné zakázky

 

Montážní dělník mechanických zařízení

Náplň práce: montáží mechanických zařízení  v přípravě a montáži zařízení při vlastní zástavě vozidel. Práce je primárně určená pro muže- vyžaduje fyzickou náročnost pro montáž vnitřních vestaveb automobilů.

Požadavky: praxe v oboru výhodou, nikoliv podmínkou.

Základní mzda – po zapracování podle splnění požadavků na pozici

 

Skladník-logistik

Náplň práce: příjem zboží, kontrola dodacích listů a dalších průvodních dokumentů, zaevidování v PC, ukládání, kontrola a skladování zboží, vyskladnění a vychystání zboží, vyřizování reklamací, vedení evidence, komunikace s dodavateli, inventury, úklid skladu.

Požadavky: Min. vzdělání vyučen, práce s PC, znalost MS office, manuální zručnost

Základní mzda – po zapracování podle splnění požadavků na pozici

 

První kontakt telefonem 546 452 912, nebo e-mailem fosan@fosan.cz  po předchozí domluvě osobně na adrese provozovny  ( pondělí – středa 06:00 – 08:00)  

Další benefity (kafeterie, příspěvek na obědy, příspěvek na dopravu), 5 týdnů dovolené, jednosměnný provoz, zajímavá práce tvůrčího charakteru, nikoliv sériová výroba

Provozovna – Tovární 3/1, Ivančice – Alexovice

Bližší informace na tel. 546 452 912   nebo webových stránkách :

HitPrace.cz – Ověřený zaměstnavatel