Aktualita Leden 2020 – Ford Dunton

Publikoval Skokan v

European Conversion Event 2020

 

Začal nový rok a začali jsme se připravovat na nové zakázky, současně probíhá i vývoj vozidel a nabídka pro přestavbáře. Ford Dunton, vývojové středisko Fordu v Západní Anglii připravilo pro zástupce více jak 150 přestavbářských firem z Evropy jejich setkání, jehož cílem bylo nejen připravit novinky a trendy pro jednotlivá užitková vozidla, ale i diskuse mezi přestavbáři o nových trendech a možnostech pro zákazníky.

 

Součástí prezentace firmy byly nejen nové balíčky možné výbavy nebo naopak konfigurátor vybavení, které nemusí zástavbář požadovat a tudíž se vyplatí je na daném vozidle nevyrábět a nemontovat.

 

Současný trend e-mobility byl vidět i v nabídce užitkových vozidel, kdy byly představeny nejen ekologičtější benzínové a dieselové varianty, ale mne osobně Ford překvapil širokou nabídkou plu-inů i ryzích elektrických vozidel. Nešlo jen o prezentaci vozidla a možnosti jeho zástavby, prezentovány byly i systémy pro modré a zelené zóny (městské zóny, uzavřené pro spalovací motory), systémy usnadňující provoz, nakládku nebo administrativu pro podnikatele.

 

Podpora pro zástavbu – SVO Catalogue Final – Converter Day

 

V každém případě jsme odjížděli plni dojmů, informací a vzájemných kontaktů. Díky Forde.

 

Fosan, Ivančice, 15.02.2020


Kategorie: Nezařazené