Aktualita říjen 2018 – Valná hromada Asociace DNR

Fosan, Ivančice, 20.10.2018

Skoro přesně za rok se uskutečnila další Valná hromada členů Asociace DNR ČR, tentokráte v Havlíčkově Brodě. Valná hromada byla výjimečná z několika důvodů: přijeli i někteří noví členové a tak se zapsala i rekordním počtem, došlo k loučení s paní ředitelkou, která odchází po dlouholetém působené na zasloužený odpočinek, současně proběhla volba nového vedení. Přejeme paní ředitelce méně stresu a hodně užívání si , i když si myslím, že činorodá bytost nebude sedět s rukama v klíně a ještě se s paní ředitelkou mnohokrát uvidíme. Ještě jednou děkujeme za spolupráci.

Pro všechny přítomné byly zajímavé i zprávy, které mělo předsednictvo pro účastníky, kdy se podařilo v oblasti vyjednávání lepších výnosů několik podstatných kroků na ministerstvu a pojišťovnách.

I letos jsme představili 2 sanitní vozy, jeden VW T6 v úpravě 4×4, připravený již pro konkrétního zákazníka  a druhým vozem byl Ford Custom, který si také záhy našel svého zákazníka. Jsme rádi, že byl o prohlídku velký zájem, dokonce někteří nedávní noví vlastníci vozů z Fosanu nám sdělili první překvapivé a příjemné dojmy posádek po předání vozidel, kdy bylo myšleno i na komfort posádek a to nejen množstvím odkládacích ploch a poliček.

Kratochvíl Petr

Czech Republic Slovakia United Kingdom Germany Italy Russian Federation Poland France

KONTAKTUJTE NÁS

664 91 Ivančice

Otevírací doba:

PO - PÁ: 8:00 - 17:00

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.